ALEX

Maakt dingen behapbaar voor meer resultaat

Behendig, Empathisch, Humorvol, Authentiek en Praktisch. Dat ben ik.

Mijn hele (werkzame) leven vertaal ik concepten, ideeën en lastige informatie naar ‘gewonemensentaal’. Mijn sterkste kwaliteit is de kern eruit halen en daaromheen een krachtige boodschap bouwen.

  • Behendig 82.7% 82.7%
  • Empathisch 95% 95%
  • Humorvol 7% 7%
  • Authentiek 100% 100%
  • Praktisch 90% 90%

Bekijk de impact van woorden:

Wat zeggen anderen?

"Wat ik superknap vind is zijn vermogen om bij verschillende bedrijven in no time de kern uit hun werk te halen en dit te vertalen in een krachtige en heldere boodschap. En dat doet hij ook nog eens heel snel! " - Sabine de Bruijn

Wat zeggen anderen?

"Samenwerken met Alex is altijd aangenaam mede doordat hij een goed luisterend oor heeft waar je op vastloopt. Door net de vinger op de juiste plek te leggen is hij op subtiele wijze in staat het verschil te maken." - Frank Volman

Wat zeggen anderen?

"Alex heeft mij super geholpen en toont zich altijd bereid om mee te denken. Dank voor je hulp, Alex!" - Agnieszka Przygodzka