JOUW BOOM

Elke organisatie begint met een idee net als elke boom begint met een zaadje. Het zaadje ontkiemt, krijgt wortels en groeit met de juiste aandacht uit tot een prachtig geheel. De wortels, stam en blaadjes groeien door en zijn continu in verandering: net als jouw organisatie.

Door periodiek onderhoud te plegen voorkom je wildgroei. Waar kan het bij jouw organisatie beter?

Met je verhaal, uitingen en werkwijze op één lijn voelt het beter.

Wanneer het beter voelt krijg je met minder moeite meer resultaat.

VAN

HANDIG OM TE WETEN:

Waar komt Zeven Procent vandaan?

Woorden zijn slechts zeven procent van onze communicatie. Als je ze opschrijft, of intypt zijn ze ineens 100%. De kracht van woorden en hun effect wordt door velen onderschat. Ik ondersteun bedrijven bij hun verhaal, uitingen en werkwijze op één lijn te krijgen.

Dat klinkt best abstract.. Wat doe je dan eigenlijk?

Deze manier van uitleggen heb ik  2017 bedacht. Ondertussen heb ik nieuwe inzichten gekregen. Zodoende leg ik op een andere manier uit wat ik doe.

Per januari 2020 opereer ik onder de naam Korte Tekst. Daar staat helder en duidelijk beschreven welke mogelijkheden er zijn.

Klik hier voor Korte Tekst.

Wat als ik alleen een website wil?

Als je website alweer een paar jaar oud is, is het niet moeilijk om er een betere website van te maken. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je geen gedoe hebt, bel je met met Website Mentor.

Ik ben hier de website regisseur.

Klik voor Website Mentor

Wat zeggen anderen?

"Wat ik superknap vind is zijn vermogen om bij verschillende bedrijven in no time de kern uit hun werk te halen en dit te vertalen in een krachtige en heldere boodschap. En dat doet hij ook nog eens heel snel! " - Sabine de Bruijn

Wat zeggen anderen?

"Samenwerken met Alex is altijd aangenaam mede doordat hij een goed luisterend oor heeft waar je op vastloopt. Door net de vinger op de juiste plek te leggen is hij op subtiele wijze in staat het verschil te maken." - Frank Volman

Wat zeggen anderen?

"Alex heeft mij super geholpen en toont zich altijd bereid om mee te denken. Dank voor je hulp, Alex!" - Agnieszka Przygodzka

Zeven Procent = Alex

Behendig, Empathisch, Humorvol, Authentiek en Praktisch.

Dat ben ik. Nieuwsgierig? Zou ik wel zijn!