JOUW BOOM

Elke organisatie begint met een idee net als elke boom begint met een zaadje. Het zaadje ontkiemt, krijgt wortels en groeit met de juiste aandacht uit tot een prachtig geheel. De wortels, stam en blaadjes groeien door en zijn continu in verandering: net als jouw organisatie.

Door periodiek onderhoud te plegen voorkom je wildgroei.

Bekijk om de zoveel tijd goed je verhaal, uitingen en werkwijze en zorg dat alles op één lijn blijft.

VAN

NAAR

Wanneer je verhaal, uitingen en werkwijze op één lijn zitten, voelt het beter.

Als het beter voelt, gaat het makkelijker en komt er automatisch meer resultaat.

HANDIG OM TE WETEN:

Stel.. We kennen elkaar niet.

Dat valt vaak relatief snel te veranderen. Je bent van harte welkom om jezelf uit te nodigen voor een wandeling om elkaar beter te leren kennen. Je kunt alvast een korte indruk krijgen door te klikken op ‘Over Alex‘.

En na het kennismaken?

We hebben een leuke wandeling gehad. Je hebt een vraag of een uitdaging en ik denk graag met je mee.

Uit ervaring blijkt dat een geslaagde kennismaking geen garantie is voor een goede samenwerking. Een eerste project is daarom altijd een pilot. Een pilotproject duurt maximaal 15 uur.

Hoe starten we een pilotproject?

We bespreken je vraag of uitdaging en wat er nodig is voor een goede uitkomst. Op basis hiervan ontvang je een opdrachtbevestiging. Wanneer je deze getekend retour stuurt, maken we onze plannen concreet. (Dit geldt ook voor vervolgprojecten)

Naar aanleiding van de opdrachtbevestiging ontvang je één factuur. De betaaltermijn hiervan is 30 dagen. Verder doorlopen we de planning zoals afgesproken.

Wat als ik bijvoorbeeld alleen een website wil?

Het maken of vernieuwen van je website is geen onbekende wens. Het is in de meeste gevallen echter een klein onderdeel van het geheel. Websites worden gemaakt via Website Mentor.

Bekijk hier voor een uitgebreid portfolio websites.

Hoe bereken je een prijs?

We werken samen op basis van resultaat. Je geeft aan welk budget je hebt en we stemmen samen de kaders af voor welk resultaat je wilt hebben. Voor we een opdracht tekenen weten we allebei wat wel en wat niet te verwachten.

De uitkomst wordt onze projectprijs. Omdat we het resultaat als uitgangspunt nemen, staan op de opdrachtbevestiging & factuur geen uren vermeld. Wanneer er door mijn inschatting te weinig uren zijn ingepland, komen er dan ook geen kosten bij. (Tenzij een vraag compleet verandert)

Welke garanties zijn er?

Ik ben blij als jij blij bent. Precies de reden waarom we eerst met een pilotproject beginnen. In een samenwerking leer je elkaar beter kennen. En als het niet past, dan weten we dat snel genoeg.

Mocht je om welke reden dan ook niet blij zijn, behoud ik het recht om je alsnog blij te maken. Ben je daarna nog steeds ontevreden? Dan krijg je het betaalde geld voor het pilotproject gewoon terug. Het spreekt voor zich dat je mijn ideeën dan ook niet gebruikt.

Wat zeggen anderen?

"Alex ondersteunt mij op het gebied van teksten en de website. Samenwerken met Alex is altijd aangenaam mede doordat hij een goed luisterend oor heeft waar je op vastloopt. Door net de vinger op de juiste plek te leggen is hij op subtiele wijze in staat het verschil te maken." - Frank Volman

Wat zeggen anderen?

"Alex is in al zijn vezels een echte dienstverlener. Zo verraste hij me en passant met een eerste opzetje nog voor ik hem precies gezegd had wat ik wilde. Alex luistert naar wat gezegd èn niet-gezegd wordt en vertaalt dit naar concreet en praktisch wat hij feilloos verbindt aan het einddoel." - Saskia Cohen

Wat zeggen anderen?

"Alex heeft mij super geholpen bij het aanpassen van de website voor mijn vertaaldiensten. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. De site ziet er nu mooi en professioneel uit. Alex toont zich altijd bereid om mee te denken. Dank voor je hulp, Alex!" - Agnieszka Przygodzka