JOUW BOOM

Elke organisatie begint met een idee net als elke boom begint met een zaadje. Het zaadje ontkiemt, krijgt wortels en groeit met de juiste aandacht uit tot een prachtig geheel. De wortels, stam en blaadjes groeien door en zijn continu in verandering: net als jouw organisatie.

Door periodiek onderhoud te plegen voorkom je wildgroei.

Bekijk om de zoveel tijd goed je verhaal, uitingen en werkwijze en zorg dat alles op één lijn blijft.

VAN

NAAR

Met je verhaal, uitingen en werkwijze op één lijn voelt het beter.

Wanneer het beter voelt krijg je met minder moeite meer resultaat.

HANDIG OM TE WETEN:

Stel.. We kennen elkaar niet?

Dat valt vaak relatief snel te veranderen. Je bent van harte welkom om jezelf uit te nodigen voor een wandeling om elkaar beter te leren kennen.

Je kunt alvast een korte indruk krijgen door te klikken op ‘Over Alex‘.

En na het kennismaken?

Als we tijdens de wandeling allebei het gevoel hebben dat er een klik is, kunnen we gaan kijken naar jouw vragen of uitdagingen. Ik denk graag met je mee.

Uit ervaring blijkt dat een geslaagde kennismaking geen garantie is voor een goede samenwerking. Een eerste project is daarom altijd een pilot.

Een pilotproject duurt maximaal 20 uur.

Wat voor werkzaamheden zijn er mogelijk?

Het verschilt per klant wat de vragen zijn. De overeenkomst is dat het altijd met interne of externe communicatie te maken heeft.

Voorbeelden van beantwoorde vragen: “menselijke” filmpjes, interviews, websites, (web) teksten, PR berichten, plan van aanpak communicatie, jaarverslagen, productgids, vereenvoudigen van beleidsstukken/juridische teksten, het stroomlijnen van interne processen en nog veel meer.

Door mijn creatief probleem oplossend vermogen en zeer ruime ervaring ben ik al snel de ideale gesprekspartner voor jouw uitdagingen.

Als ik je vraag of uitdaging niet zelf kan beantwoorden is er een grote kans dat ik via mijn netwerk iemand ken die dat wel kan.

Hoe starten we een pilotproject?

We bespreken je vraag of uitdaging en wat er nodig is voor een goede uitkomst. Op basis hiervan ontvang je een opdrachtbevestiging. Wanneer je deze getekend retour stuurt, maken we onze plannen concreet. (Dit geldt ook voor vervolgprojecten)

Naar aanleiding van de opdrachtbevestiging ontvang je één factuur. De betaaltermijn hiervan is 30 dagen.

Verder doorlopen we de planning zoals afgesproken.

Wat als ik bijvoorbeeld alleen een website wil?

Het maken of vernieuwen van je website is geen onbekende wens. Het is in de meeste gevallen echter een klein onderdeel van het geheel. Websites worden gemaakt via Website Mentor.

Bekijk hier voor een uitgebreid portfolio websites.

Hoe bereken je een prijs?

We werken samen op basis van resultaat. Je geeft aan welk budget je hebt en we stemmen samen de kaders af voor welk resultaat je wilt hebben. Voor we een opdracht tekenen weten we allebei wat wel en wat niet te verwachten. De uitkomst wordt onze projectprijs.

Wanneer er door mijn inschatting te weinig uren zijn ingepland, komen er geen kosten bij. (Tenzij een vraag compleet verandert)

Welke garanties zijn er?

Ik ben blij als jij blij bent. Precies de reden waarom we eerst met een pilotproject beginnen. In een samenwerking leer je elkaar beter kennen. En als het niet past, dan weten we dat snel genoeg.

Mocht je om welke reden dan ook niet blij zijn, behoud ik het recht om je alsnog blij te maken. Ben je daarna nog steeds ontevreden?

Dan krijg je het betaalde geld voor het pilotproject gewoon terug. Het spreekt voor zich dat je mijn ideeën dan ook niet gebruikt.

Wat zeggen anderen?

"Wat ik superknap vind is zijn vermogen om bij verschillende bedrijven in no time de kern uit hun werk te halen en dit te vertalen in een krachtige en heldere boodschap. En dat doet hij ook nog eens heel snel! " - Sabine de Bruijn

Wat zeggen anderen?

"Samenwerken met Alex is altijd aangenaam mede doordat hij een goed luisterend oor heeft waar je op vastloopt. Door net de vinger op de juiste plek te leggen is hij op subtiele wijze in staat het verschil te maken." - Frank Volman

Wat zeggen anderen?

"Alex luistert naar wat gezegd èn niet-gezegd wordt en vertaalt dit naar concreet en praktisch wat hij feilloos verbindt aan het einddoel." - Saskia Cohen

Wat zeggen anderen?

"Alex heeft mij super geholpen en toont zich altijd bereid om mee te denken. Dank voor je hulp, Alex!" - Agnieszka Przygodzka