JOUW BOOM

Elke organisatie begint met een idee net als elke boom begint met een zaadje. Het zaadje ontkiemt, krijgt wortels en groeit met de juiste aandacht uit tot een prachtig geheel. De wortels, stam en blaadjes groeien door en zijn continu in verandering: net als jouw organisatie.

Door periodiek onderhoud te plegen voorkom je wildgroei. Waar kan het bij jouw organisatie beter?

Met je verhaal, uitingen en werkwijze op één lijn voelt het beter.

Wanneer het beter voelt krijg je met minder moeite meer resultaat.

VAN

HANDIG OM TE WETEN:

Wat voor werkzaamheden zijn er mogelijk?

Het vereenvoudigen van informatie is vrij breed. Als je een vraag hebt over je verhaal, uitingen of werkwijze op het gebied van communicatie kan ik, of iemand in mijn netwerk, je al snel verder helpen.

Voorbeelden van beantwoorde vragen:
Blogs, social media berichten, “menselijke” filmpjes, interviews, websites, (web) teksten, PR berichten, plan van aanpak communicatie, jaarverslagen, nieuwsbrief, productgids, ‘vertalen’ van beleidsstukken of juridische teksten, het stroomlijnen van interne processen (bv sales of communicatie), herschrijven offertes/brieven/etc, workshops, trainingen, spreken en nog veel meer.

Hoe starten we een samenwerking

We bespreken je vraag of uitdaging en wat er nodig is voor een goede uitkomst. Op basis hiervan ontvang je een opdrachtbevestiging. Wanneer je deze getekend retour stuurt, maken we onze plannen concreet.

Wat als ik bijvoorbeeld alleen een website wil?

Het maken of vernieuwen van je website is geen onbekende wens. Het is in de meeste gevallen echter een klein onderdeel van het grotere geheel.

Klik voor alle informatie over een (ver)nieuw(d)e website.

Hoe bereken je een prijs?

Samenwerken komt in drie vormen voor:

Project
Je hebt een duidelijke vraag met een duidelijke kaders. We schatten in hoeveel uur* het kost en gaan aan de slag.

Strippenkaart
Je hebt regelmatig vragen en plannen en wil soms ondersteuning. Een strippenkaart is mogelijk per 100 uur*. Deze kun je inzetten wanneer nodig en blijven geldig.

Structureel
Je hebt eigenlijk altijd vragen over en wil structurele ondersteuning. Dit kan vanaf 3 uur* per week. We gaan een freelance overeenkomst aan voor een jaar.

* Het uurtarief is €95.

Welke garanties zijn er?

Ik ben blij als jij blij bent. Mocht je om welke reden dan ook niet blij zijn, behoud ik het recht om je alsnog blij te maken. Ben je daarna nog steeds ontevreden?

Dan krijg je een creditfactuur voor 80% van de opdracht. Uiteraard maak je dan ook geen gebruik van mijn ideeën.

Wat zeggen anderen?

"Wat ik superknap vind is zijn vermogen om bij verschillende bedrijven in no time de kern uit hun werk te halen en dit te vertalen in een krachtige en heldere boodschap. En dat doet hij ook nog eens heel snel! " - Sabine de Bruijn

Wat zeggen anderen?

"Samenwerken met Alex is altijd aangenaam mede doordat hij een goed luisterend oor heeft waar je op vastloopt. Door net de vinger op de juiste plek te leggen is hij op subtiele wijze in staat het verschil te maken." - Frank Volman

Wat zeggen anderen?

"Alex luistert naar wat gezegd èn niet-gezegd wordt en vertaalt dit naar concreet en praktisch wat hij feilloos verbindt aan het einddoel." - Saskia Cohen

Wat zeggen anderen?

"Alex heeft mij super geholpen en toont zich altijd bereid om mee te denken. Dank voor je hulp, Alex!" - Agnieszka Przygodzka

Zeven Procent = Alex Timmer

Behendig, Empathisch, Humorvol, Authentiek en Praktisch.

Dat ben ik. Nieuwsgierig? Zou ik wel zijn!